Selecteer een pagina

Integratie van je Toegangscontrolesysteem: Synergie of Sof?

feb 1, 2022 | Algemeen, Gezondheidszorg, Kantoren, Producten

🧮  1 + 1 = 3. Integratie van je systemen kan veel moois opleveren. Maar hoe werkt het in praktijk? Wordt het echt zo mooi of marcheren de bugs in een eindeloze colonne je organisatie binnen.? 🐛 🐛 🐛

Rocco Rentmeester van zorgverlener SVRZ: “De integratie en koppeling van SVRZ-systemen weegt zwaar voor ons. Bij brandmelding kunnen we in een keer automatisch een groep cilinders ontsluiten.”. Lees hier het verhaal van SVRZ.  

 

Koppelen van systemen steeds belangrijker

De vraag naar integratie van systemen, zoals SVRZ dat doet, is afgelopen jaren sterk gestegen.

Dat geldt niet alleen voor zorgverleners. Ook in de kantorenmarkt zien we – zeker sinds Covid – een groeiende behoefte om gebouwbeheersystemen, bezoekersregistratie en reserveringsystemen voor werkplekken en ruimtes te koppelen met toegangscontrole om grip op de bezetting van gebouwen te houden.

Hoe makkelijk en stabiel zo’n integratie verloopt hangt vooral af van de manier waarop jouw leverancier zijn software heeft gebouwd. Dat bepaalt voor een belangrijk deel of je systeem toekomstbestendig is.

 

✅ Is integratie überhaupt mogelijk?

✅ Is de integratie eenvoudig uitvoerbaar?

✅ Blijft de integratie stabiel werken, ook na software-updates?

 

Eenvoudige en stabiele integratie maakt je toegangscontrolesysteem toekomstbestendig

Je zit niet te wachten op complex en duur maatwerk, waarbij het nog maar de vraag is of alles straks nog goed werkt. En je wilt al helemaal geen vervelende bugs omdat één van de partijen een software-update heeft uitgevoerd waar jouw systeem geen raad mee weet.

Veel van dat soort problemen voorkom je al met eenvoudige client-software, die voor een goede werking niet van derden afhankelijk is.

Vraag er vooral op door bij je leverancier.

Lees hier onze 5 tips voor het kiezen van een toekomstbestendig toegangscontrolesysteem.

 

Heb je een vraag over integratie van je toegangscontrolesysteem?

Of heb je een andere vraag? Laat het ons weten. Je kunt ons bellen op +31(0) 20 654 1882 (Nederland) of +32 (0) 33 444 863 (België). Of mail ons via .