Kopersgids Toegangscontrole- systemen 2020

Met handige checklist!

[mc4wp_form id="1529"]

Snap de volledige businesscase

De meeste organisaties zoeken beter inzicht in de businesscase. Wat zijn je werkelijke voordelen, kosten en besparingen? Deze gids helpt je om de volle potentie van een toegangscontrolesysteem te begrijpen met inzichten vanuit nieuwe hoeken.

Tips die je nergens anders hoort

Je hebt slimme vragen en antwoorden nodig om de juiste oplossing te kiezen die past bij jouw organisatie. Deze gids helpt je daarbij. Niet door iedere mogelijke vraag te stellen die we kunnen bedenken. Maar juist door vragen te stellen die anderen niet stellen.

Checklist voor je onderzoek

Een toegangscontrolesysteem gaat lang mee, je leverancierskeuze is cruciaal. Dan wil je er dus voldoende spreken. Wij geloven niet in  ‘in steen gebeitelde’ waarheden. Deze gids inclusief  handige checklist is vooral bedoeld als inspiratie en extra hulpmiddel voor jouw onderzoek en keuze. 

Kies je toegangscontrolesysteem met nieuwe inzichten

 

De voordelen van een digitaal sluitsysteem met toeganscontrole zijn overduidelijk. Meer veiligheid en comfort, hogere kwaliteit van beheer en onderhoud tegen lagere kosten en een ideale match met de dynamische arbeidsmarkt. Maar is de keuze daarmee snel gemaakt? Niet echt.

Deze gids helpt je om de potentie – èn de mogelijke valkuilen – van een digitaal sluitsysteem beter te begrijpen. Niet door iedere mogelijke vraag te beantwoorden die we kunnen bedenken. Maar juist door de vragen te stellen die je van niemand anders hoort. Nieuwe inzichten en een unieke checklist met vragen voor je mogelijke leveranciers.

Neem contact met ons op

Simonsvoss Technologies BV

Evert van de Beekstraat 1-104
1118 CL Schiphol The Netherlands

T: 020 654 1882
E: nl-simonsvoss@allegion.com
W: www.simons-voss.com/nl