Selecteer een pagina

SimonsVoss Verkozen Tot Beste Elektronische Sluitsysteem: Van Features Naar Businesscase

sep 11, 2020 | Algemeen

Deze zomer verkoos de onafhankelijke Duitse vergelijkingssite Vergleich.org SimonsVoss Technologies tot beste elektronische sluitsysteem.

Elf leveranciers werden naast elkaar gezet en op 15 functionaliteiten vergeleken. Daarnaast werden specifiek nog de flexibiliteit van het systeem, integratie en mobiele toepassing benoemd.

Zolang het positief is staan we graag bovenaan de lijst, dus ook deze notering omarmen we van harte.

Toch voegen we er graag wat aan toe. Want als je voor de keuze van een nieuw toegangscontrolesysteem staat, is dieper onderzoek cruciaal.

 

Een toegangscontrolesysteem is meer dan een verzameling product features

 

SimonsVoss Technologies beste elektronische sluitsysteem

Als je op zoek gaat naar een elektronisch sluitsysteem heb je waarschijnlijk een lijst met eisen en wensen. Al is het maar een summier, allereerste begin.

Je onderzoekt en leert gaandeweg. Je raadpleegt Google, hoort ervaringen van anderen, spreekt met leveranciers, installateurs en wellicht adviseurs. Zo ontwikkelt zich jouw eigen pakket van eisen en wensen steeds verder. Dat is maatwerk.

De lijst met functionaliteiten is daarin meestal een eerste check. Je beoogde leveranciers moeten minimaal de features bieden die jouw organisatie belangrijk vindt.

Maar na die eerste selectie begint het pas. Je bekijkt gebruikservaringen, je checkt de reputatie van de partijen en hun track-record.

Vervolgens wil je weten hoe en waar je leverancier zijn oplossingen ontwikkelt en produceert, welke technologieën ze inzetten voor hard- en software en hoe ze samenwerken en integreren met andere partijen die voor jou een rol kunnen spelen, zoals leveranciers van gebouwbeheer- en tijdregistratiesystemen.

Dat zijn slechts enkele voorbeelden van zaken die de meewegen in de toekomstvastheid van je investering. Je moet in alle situaties kunnen bouwen op je leverancier en het systeem. Ook als de samenleving en werkomgeving snel en stevig veranderen, zoals we dit jaar ervaren hebben.

Je keuzes daarin hangen natuurlijk helemaal af van je behoeftes.

 

SimonsVoss Technologies verkozen tot beste elektronische sluitsysteem

Vraag door om de complete businesscase van je elektronische sluitsysteem te snappen

 

Hoe dichter de leveranciers in jouw eerste selectie bij elkaar liggen, hoe dieper je moet graven om de – voor jou –  belangrijke verschillen bloot te leggen. Daarbij ga je veel verder dan het afvinken van product features.

Uiteindelijk gaat het erom dat je de complete businesscase doorgrondt en dat jouw elektronische  sluitsysteem je helpt om je organisatie en je huisvesting veiliger, comfortabeler, aantrekkelijker en efficiënter te maken.

Dat begint met het stellen van de juiste vragen.

Wellicht biedt onze Kopersgids 2020 je hiervoor inspiratie.  

In onze Kopersgids 2020 vind je geen lange opsommingen van leveranciers en product-features. Het is een hulpmiddel om de impact van je keuzes te snappen, de juiste vragen te stellen en de leverancier te kiezen die jouw organisatie het beste vooruit gaat helpen.

Leg ook ons gerust het vuur aan de schenen. En bepaal daarna of wij ook voor jouw organisatie op nummer 1 staan ;).

P.S.  We updaten binnenkort weer onze gids. We horen graag welke vragen of onderwerpen jij nog zou willen voegen.

nl-simonsvoss@allegion.com

+31 (0) 20 654 1882  (Nederland)

+32 (0) 33 444 863 (België)