Selecteer een pagina

Messing Sluitingen In De Mooiste Bioscoop Ter Wereld

mrt 5, 2021 | Algemeen, Nieuws, Producten

Het Tuschinski Theater in Amsterdam is uitgeroepen tot de mooiste bioscoop ter wereld. Daar zijn de medewerkers van Pathé en heel Nederland natuurlijk apetrots op en wij niet minder. Want we hadden de eer om – al in 2014 – onze bijzondere messing sluitingen in deze unieke locatie te mogen monteren samen met onze partner Isero Amsterdam

SimonsVoss Technologies - toegangscontrole - digitaal sluitsysteem - keyless security - access control

Hoe zuur is het dan dat die op dit moment dienen om dit “heiligdom voor films” op slot te houden vanwege de lockdown.

Dit jaar moet juist een feest worden voor Tuschinsky: zijn 100e verjaardag komt eraan en dan nog de mooiste van wereld ook. Zoals de jury al schreef: het is een “nooit oud geworden droompaleis”.

We hopen zo dat theater manager David Hanemaayer,  zijn team en alle liefhebbers van Pathé Tuschinski weer snel van dit prachtige monument en mooie cinema kunnen genieten.

Zodra het kan: ga erheen!

P.S. Als je van oude bioscopen houdt moet je zeker de rest van de top 50 bekijken: https://www.timeout.com/film/the-50-most-beautiful-cinemas-in-the-world.

SimonsVoss Technologies - toegangscontrole - digitaal sluitsysteem - keyless security - access control

Afbeeldingen: Pathé

Als je interesse hebt in meer informatie over dit project of over de bijzondere afwerkingen van onze sluitingen, dan kun je ons direct bellen op  020 654 1882 of een email sturen naar .